Pilotu zehirlediler mi?

Pilotu zehirlediler mi?

BBP Avukatı Kemal Yavuz, "Pilotun zehirlenmiş olabileceğinden kuşkulanıyoruz. Bu yüzden pilotun otopsisi bizim için çok önemli" dedi.

BBP Avukatı Kemal Yavuz kuşkuları şu şekilde dile getirdi:

"Birincisi Sisne Köyünde helikopterin yalpa yaparak gittiği söylüyorlar. Ağaçlara yakın gittiğini söylüyorlar. Biz de acaba helikopterin pilotu zehirlendi mi diye düşünüyoruz. Kalp krizi ya da beyin kanamasına neden olan ilaçlar var. Pilotun otopsisi bizim için bu yüzden çok önemli. Kuşkumuzun peşindeyiz. Somut deliller Adana Adli Tıp Kurumundan gelecek sonuçlara bağlı."

NEDEN YABANCI HEYET

"İkinci kuşkumuz helikopter üzerinde detaylı inceleme yapılmasını istiyoruz. Sivil Havacılık bir kaç kez geldi. Bir kaç parça aldılar enkazdan. Savcılığa verilmedi henüz. Savcılık da tahkikatı hızlı bir şekilde yürütüyor. Gerek üretici gerek işletmeci firmanın yakınında bulunmayan bir ekip tarafından gerçekleştirilmesini istiyoruz. Bu yüzden Almanya ve Amerika'dan ekip istedik."

"Helikopterin tüm hızıyla sert bir zemine çarptığı anlaşılıyor. Pilotun kafatası çökmüş. Emniyet kemeri bütün organları tahrip etmiş."

"ELT cihazı ise apayrı bir soru işareti."

habervaktim

Etiketler :