PKK domuz etiyle besleniyor

PKK domuz etiyle besleniyor

“Kürtlerin dini Zerdüştlük” diyen, PKK'lıların nereden beslendiği ortaya çıktı...

Güneydoğu'da “imam”ları katleden, bazı illerde “kilise” açılmasını isteyen, “Kürtlerin dini Zerdüştlük” diyen, son olarak Şırnak Cizre'de İmam-Hatipli öğrencileri cayır cayır yakmaya çalışan PKK'lıların nereden beslendiği ortaya çıktı!..
 
Daha önce sözde kamplarında namazla alay ettikleri, Meryem Ana posterleri astıkları, İslam karşıtı propaganda yaptıkları ortaya çıkan, son dönemde de imamlara ve Müslüman bölge halkına saldırıları ile gündeme gelen terör örgütü PKK'yla ilgili yeni bir şok fotoğrafa ulaşıldı. PKK teröristlerinin domuz etiyle beslendikleri ortaya çıktı.

DOMUZ ETİ YİYORLAR

Akit'in ulaştığı şok fotoğraf karelerine göre, PKK teröristleri dağlarda avladıkları domuzları keserek etlerini yiyorlar. Fotoğraf karesinde PKK'lılar avladıkları domuzların derisini yüzerken görülüyor. Bu kare, kamplarında Apo posterleri yanına Meryem Ana posterleri asan PKK'nın gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

İŞTE FOTOĞRAF



PKK'DAN SIIRT KARAYOLUNA MAYIN

Terör örgütü PKK üyelerince Siirt-Baykan karayoluna döşenen mayının patlaması sonucu 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Siirt-Baykan karayolunun 30. kilometresinde, terör örgütü PKK üyelerince yola döşenen mayın, tuğla yüklü kamyonun geçişi sırasında patladı. Kamyonda bulunan Murat Uysal (24) ve Murat Aydın (33) yaralandı. Yaralılar, Baykan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, Dicle Üniversitesi yerleşkesinde yer alan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait Ziya Gökalp Yurt Müdürlüğünün bayanlar tuvaletine ses bombası atıldı. Meydana gelen patlamada üniversite öğrencisi Derya Dursun yaralandı. Dursun, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Dah önce de Şırnak'ın Cizre ilçesinde İmam Hatipli öğrencilerin kaldığı yurda molotof kokteyli atılmış ve 2 öğrenci yaralanmıştı. Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında bir grupla mantar toplamaya giden köy korucusu Hasan Dayan, PKK'lı teröristlerce kaçırıldı. Edinilen bilgiye göre, Eruh'un Yanılmaz köyünde oturan bir grup, mantar toplamak amacıyla dağlık alana gitti. Köylüler mantar topladıkları sırada bir grup teröristle karşılaştı. Teröristler, köylüler arasında bulunan köy korucusu Hasan Dayan'ı yanlarına alarak kaçtı. Dayan'ın (37), 1997 yılında teröristlerle girilen çatışmada yaralandığı ve gazilik unvanı verilmesinden sonra da emekli olduğu öğrenildi. Öte yandan; Şırnak'ın Uludere ilçesi dağlık kesiminde teröristlere ait iki patlayıcı imha edildi.

Fatih Akkaya / Yeni Akit

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.