"PKK ile pazarlık yapacak halimiz yok"

"PKK ile pazarlık yapacak halimiz yok"

Çiçek, PKK'nın eylemsizlik kararını bozması kararına yönelik olarak yöneltilen soru üzerine, "Devlet bugüne kadar ne yaptıysa onu yapacaktır" dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, PKK'nın eylemsizlik kararının sona erdirilmesiyle ilgili olarak basın mensubunun yönelttiği soruya, "Devlet bugüne kadar ne yaptıysa onu yapacaktır. Pazarlık yapacak halimiz yok. Biz bugüne kadar kendi imkan ve kabiliyetlerimiz devletimizin gücünü kullanarak nereye getirdiysek, aynı kararlılıkla götüreceğiz" dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) 'Güncel Değerlendirmeler' toplantısına katıldı. Çiçek, PKK'nın eylemsizlik kararını bozması kararına yönelik olarak basın mensubunun yöneltiği soruya, "Devlet bugüne kadar ne yaptıysa onu yapacaktır. Pazarlık yapacak halimiz yok. Biz bugüne kadar devletimizin gücünü kullanarak nereye getirdiysek, aynı kararlılıkla götüreceğiz" dedi.

Çiçek, PKK'nın amaçlarının kendilerinden bahsettirmek olduğunun altını çizerek, "İşin gereği neyse onu bugüne kadar olduğu gibi tedbirlerimizi güncelleştirerek devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :