PKK yine saldırdı 2 şehit

PKK yine saldırdı 2 şehit

Osmaniye'de polislere düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis şehit oldu.

Osmaniye'de teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 2 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru ağır yaralandı. Kaçan teröristlerden biri çıkan çatışmada ölü ele geçirildi.

2 POLİS ŞEHİT OLDU

Merkez Fakıuşağı Mahallesi'ndeki üniversite bölgesindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait öğrenci yurdu önünde meydana geldi. Plakası tespit edilemeyen hafif ticari araçla gelen PKK'lı teröristler, yol kenarına park ettikleri 80 A 5440 plakalı otomobilden inerek yurt binası önünde görev yapan 3 trafik polisine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda polis memurları Mehmet Ali Ünal ve Vahap Alagöz şehit oldu. 1 polis memuru da ağır yaralandı. Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru tedavi altına alındı.

Amanos Dağları'nın eteğindeki Zorkun Yaylası yönüne kaçan teröristler, araçlarını Orman İşletme Müdürlüğü'nün yakınlarında terk ederek yaya olarak ormanlık alana girdi.

Jandarma ve polisin Özel Hareket timleri de bölgeye sevk edildi. Güvenlik güçleri, Karacalar mevkisinde karşılaştıkları teröristlerle çatışmaya girdi. Çatışmada 1 terörist ölü olarak geçirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.