PKK'dan yeni Aygün açıklaması!

PKK'dan yeni Aygün açıklaması!

CHP Tunceli Milletvekili Aygün kaçırılmasının ardından devam eden askeri operasyonlar üzerine PKK'dan yeni bir açıklama geldi.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün kaçırılmasının ardından devam eden askeri operasyonlar PKK’yı rahatsız etti. PKK tarafından yapılan açıklamada, “Alanlar helikopterlerce rastgele bombalanıyor. Hüseyin Aygün’ün can güvenliği için operasyonlar derhal durdurulmalı” denildi.

PKK açıklamasında, “12 Ağustos günü CHP Dersim Milletvekili Hüseyin Aygün’ün kaçırılmasının ardından bölgede başlatılan operasyon durmadı. 13 Ağustos tarihli açıklamamızda Dersim CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün gerillalarımız tarafından gözaltına alındıktan sonra operasyon başlatıldığını ve bu operasyonun Hüseyin Aygün'ün yaşamını tehlikeye koyduğunu kamuoyu ile paylaşmıştık. Kobra tipi helikopterler alanı rastgele bombalamakta ve İHA (Keşif Uçakları) alanda aralıksız dolaşmaktadır. Tüm kamuoyunun bu konuda duyarlı olması ve Hüseyin Aygün'ün can güvenliği açısından alandaki operasyonların derhal durdurulması ve keşif uçaklarının alandan uzaklaşmaları gerekmektedir” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.