PKK'ya sanal alemde MOSSAD desteği!

PKK'ya sanal alemde MOSSAD desteği!

Ay Yıldız Tim'den siber uyarı: PKK saldıracak MOSSAD destek verecek..

Türkiye'nin uluslararası üne sahip hacker grubu Ayyıldız Tim'in basın sözcüsü İshak Telli, PKK’nın önümüzdeki günlerde bir siber saldırı gerçekleştireceğini söyledi. Telli, PKK’nın siber saldırısına Suriye İstihbarat Örgütü, MOSSAD ve diğer dış istihbarat kurumlarının da destek verdiğini kaydetti.

‘DEVLET ÖNEM VERMİYOR’

Türkiye'nin uluslararası üne sahip hacker grubu Ayyıldız Tim'in basın sözcüsü İshak Telli hürhaber.com’dan Cem Atilla’ya konuştu. Telli, internet ve sosyal medyada Ermeni Soykırımı ile ilgili bir kampanyanın başlatıldığını kaydederek, “2015 yılında Ermeni Soykırımının her yerde tanınması için bir kampanya başlatıldı. Ulusal ve yerel medya da bu işin içerisinde. Devleti uyardığımız halde kimse bu işe bakmıyor. Ama Türkiye’nin düşmanı olan istihbarat örgütleri bu konulara milyonlarca dolar harcıyor.

‘PKK SİBER SALDIRIYA GEÇEBİLİR’

PKK’nın önümüzdeki günlerde Suriye İstihbarat Örgütü, MOSSAD ve diğer istihbarat örgütlerinin desteği ile Türkiye’deki kurumlara saldırabileceğinin altını çizen Telli, “Biliyorsunuz PKK Maliye Bakanlığı’nın serverini çökertti. Bilgilerini de çaldılar. Ama yayımlamadılar. PKK bu anlamda çok iyi çalışıyor. PKK’nın arkasında dış güçlerin derin istihbarat kurumları var. Bu kurumlar internet anlamında destek veriyor. Haberleşmeyi Facebook ve Twitter üzerinden sağlıyor. Haberleşme, örgütlenme bu kanaldan yapılıyor. Ama maalesef Türkiye’nin Facebook firması ile bir görüşmesi yok. Facebook’u ve twitter başlı başına bir istihbarat kurumudur. PKK haberleşmeyi çok sağlıklı bir şekilde bu kanaldan gerçekleştiriyor. Takip olasılığı çok az. Örgütlenme ve propaganda bu kanaldan yapılıyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.