Platini'den itiraf: Şampiyonlar Ligi...

Platini'den itiraf: Şampiyonlar Ligi...

UEFA Başkanı Michel Platini, Almanya'nın saygın gazetelerinden Bild'e verdiği röportajda Şampiyonlar Ligi'nin Avrupa Ligi'ni gölgelediğini kabul etti.

UEFA'nın bir numaralı ismi Michel Platini, Almanya'nın en saygın gazetelerinden Bild'e verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Michel Platini, büyük tartışmalara yol açan 2022'de Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın hem futbolcuların hem de taraftarların sağlığı açısından kışın yapılması fikrini desteklediğini dile getirdi.
UEFA Başkanı aynı zamanda Dünya Kupası'nın kışa denk gelmesi nedeniyle özellikle Avrupa ülkelerinin futbol fikstürlerinde yaşanacak kaosun birkaç düzenleme ile atlatılabileceğini de belirtti.
Dünya'nın en büyük futbol organizasyonlarından biri olarak kabul gören Şampiyonlar Ligi'nin de diğer organizasyonlara olan ilgiyi azalttığını kabul ettiğini açıklayan Platini, ''Şampiyonlar Ligi o kadar güçlü ki, diğer organizasyonlara olan ilgiyi yok ediyor. Herkes tüm ilgisini Şampiyonlar Ligi'ne veriyor. Ancak biz Avrupa Ligi'ne yeniden ilgi çekmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

(sporx)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.