PlayStation TV'nin satışı durduruldu!

PlayStation TV'nin satışı durduruldu!

Sony, PlayStation TV konsolunun Japonya'da satmayacağını açıkladı. Bu hamlenin, uyumluluk sorunları ve eksik özelliklerinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Sony, 2013'ün Kasım ayından bu yana, kullanıcıların TV platformunda PS Vitave PSOne oyunlarını oynamalarını sağlayan PlayStation TV çözümlerinin satışını gerçekleştiriyordu.

DAĞITIMI DURDURULDU

Haberler.com'un haberine göre, firmanınPSTV Japonya ürün sayfasında yaptığı güncellemede belirtilene göre, ülke içerisinde ürünün dağıtımı durdurulmuş durumda ve Japonya'da olup da bu ürünü isteyen kişilerin, mağazaları arayarak kalan ürünleri bulmaları gerekiyor.

GELECEĞİ PEK PARLAK DEĞİL

Ürünün dağıtımının diğer ülkelerde de durdurulup durdurulmayacağı ise henüz belli değilken, Sony'nin kendisinin de Vita oyunları üretmediği düşünülürse,PSTV'nin geleceğinin pek parlak olduğu söylenemez.

DÜNYA GENELİNDE DE DURDURULABİLİR

Eğer PSTV'nin dünya genelinde dağıtımı durdurulsa pek şaşırtıcı olmaz. Vitaoyunlarının genel olarak çok popüler olmadığı bir gerçek ve PSTV sadece bazıVita oyunlarını, indirilebilir PS1 oyunlarını ve Remote Play özelliğiniçalıştırabiliyor.

Ayrıca kendi fiyat seviyesindeki diğer konsollar ile karşılaştırıldığında çok etkili bir medya merkezi olarak çalıştığı da söylenemez. Cihazın sunulmasının çok kısa bir süre sonrasında gelen fiyat düşüşleri de ürünün en başından itibaren çok ilgi çekici olmadığını kanıtlar nitelikte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.