Polat kızdı TT Arena'yı terketti

Polat kızdı TT Arena'yı terketti

Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışına katılan Başbakan Erdoğan'ın protestolar nedeniyle stadı terketmesinden sonra Adnan Polat da zehir zemberek açıklama yaptı ve stadı terketti.

 

Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın açılışına protesto skandalı damgasını vurdu.

Başbakan Erdoğan'ın stada geç geleceği anonsuyla başlayan protesto, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın konuşması ile doruğa çıktı.

Bayraktar'ın protesto edilmesinden sonraBaşbakan Erdoğan, stadı terketti. Başbakanla birlikte bakanlar ve bazı kulüp başkanları da staddan ayrıldı.

Maçın devre arasında kameraların karşısına geçen G.Saray Başkanı Adnan Polat, yapılanların çok büyük çirkinlik olduğunu ve bunu asla kabullenmeyeceklerini belirtti. Polat, stadın yapımında Başbakan Erdoğan'ın çok büyük katkıları olduğunu, 3 kez durma noktasına gelen projeyi bu hale Başbakan'ın ısrarı ile geldiğini  söyledi.

Adnan Polat, yarın biryönetim kurulu toplantısı yapacaklarını belirterek protestoları yapanları belirleyeceklerini ve bunlarla ilgili her türlü işlemi yapacaklarını söyledi. Polat protestoları yapanların G.Saraylı olmayacağını söyledi.

 

Haber7 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :