Polat mı Jack Bauer mi

Polat mı Jack Bauer mi

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin senaristi Bahadır Özdener, Kurtlar Vadisi ile Amerika'nın dünyaca ünlü aksiyon dizisi 24'ü karşılaştırdı

 

Sekiz yıldır devam eden Kurtlar Vadisi serisinin ikinci filmi Kurtlar Vadisi-Filistin'in çekimleri Adana ve Tarsus'ta başladı.

Akşam'ın haberine göre Polat Alemdar ve arkadaşları bu kez İsrailli Moşe'nin peşinde Kudüs ve Batı Şeria sokaklarında aksiyon yüklü bir maceranın içinde olacaklar.

Filmle ilgili bilgi veren Pana Film'in ortaklarından senarist Özdener, "Polat Alemdar ve arkadaşları da Mavi Marmara'nın arkasındaki katil ruhu yakalamak, ifşa etmek ve cezalandırmak üzere oraya gittiğinde Moşe isimli gaddar bir Siyonist'e rastlıyorlar ve o Siyonist'in yapılanmasını çökertiyorlar" dedi.

Özdener, İsrail'in cinayetleri durdurmaması durumunda bir film daha yaparak tepkilerini sürdüreceklerini belirtti.

Kurtlar Vadisi'nin en etkin Türk ihraç mallarından biri olduğunu vurgulayan Bahadır Özdener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fakat biz ülkemizde övüneceğimiz, gurur duyacağımız eserden böyle bir gölgeyle bahsediyoruz. Kusura bakmayın, Kurtlar Vadisi, 24 dizisinden daha itibarlı, daha prestijlidir, daha çok yerde izlenmektedir. Kurtlar Vadisi'nin seyredildiği bölgelerde ezip geçemeyeceği bir Amerikan prodüksiyonu yok."

Etiketler :