Polat yıldızlara fiyat biçti

Polat yıldızlara fiyat biçti

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Adnan Polat adları transfer piyasasında geçen yıldız futbolcularına biçtiği fiyatı açıkladı.

G.Saray Başkanı her futbolcuyu satabileceğini ifade ederek, "Arda için istediğim rakam 15 milyon Euro. Elano'yu 8 milyon Euro, Keita'yı ise 7 milyon Euro'ya veririz. Bu paraların altında hiçbirini satmayız" dedi.

Adnan Polat adları transfer piyasasında geçen yıldız futbolcularına biçtiği fiyatı açıkladı. Galatasaray Başkanı, Arda Turan, Elano ve Keita'nın menajerleriyle bir toplantı gerçekleştirerek, "Arda'yı birçok kulüp istiyor. Biz onun takımda kalmasını istiyoruz. Çünkü Arda hem bizim kaptanımız hem de ondan beklentimiz çok fazla. Ancak 15 milyon Euro'yu kim verirse o kulübe Arda Turan'ı satarız" ifadesini kullandı.

BANA SÖYLESİNLER YETER!

Polat takımdan ayrılmak isteyen futbolcunun bunu kendisine söylemesi gerektiğini vurgulayarak, "Mehmet Topal gibi bana gitmek istediklerini söylesinler yeter. Elano'yu 8 milyon Euro, Keita'yı da 7 milyon Euro'ya satabiliriz. Bu paraların altında veren hiçbir kulübe oyuncularımı vermem. Çünkü bizim oyuncularımızın hepsi de birbirinden değerli isimler. Kulüpler bunu bilerek bizim kapımızı çalsın" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :