Polis, denizde para arıyor

Polis, denizde para arıyor

Beşiktaş Dolmabahçe'de denize uçan cipte 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonrasında '500 bin dolar para kayıp' iddiası, emniyeti harekete geçirdi.

Sabah saatlerinde kaza yerine gelen deniz polisi, çalışma yaptı. 5 dalgıcın boğazın serin sularında arama yaptığı sırada olay yeri inceleme ekipleri de çalışmaları baştan sona karadan ve denizden video kamera ile kayıt altına aldı. Münevver Karabulut cinayetinde kaybolduğu öne sürülen para olayını dikkate alan polis, çalışmaların her anının kayıt altına aldı. Yaklaşık 3 saat süren aramalarda denizde bir şey bulunamadığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, iş adamı Şehmuz Satır'ın hayatını kaybettiği, eski Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Halit Ayangil'in de yaralandığı kaza sonrasında, basında '500 bin dolar kayıp' şeklindeki haberler üzerine harekete geçti. Münevver Karabulut cinayetinde kaybolduğu iddia edilen yüklü miktardaki para haberleri nedeniyle zor anlar yaşayan İstanbul polisi, boğazda çalışma başlattı. Sabah saatlerinde Dolmabahçe açıklarına gelen deniz polisi ve olay yeri inceleme ekipleri, çalışmalarına başladı. Denize giren 5 dalgıç yaklaşık 3 saat süreyle deniz dibinde arama yaptı.

Deniz polisinin yaptığı tüm çalışmalar, olay yeri inceleme ekipleri tarafından karadan ve denizden video kaydına alındı. Tüm aramalara rağmen denizde herhangi bir paranın bulunmadığı öğrenildi.

Deniz polisi, çalışmaların tamamlanmasının ardından bir tutanak hazırlayarak yetkili birimlere teslim etti.

Etiketler :