Polis Memuru Kahroldu

Polis Memuru Kahroldu

Olay yeri inceleme görevlisi cesedin bulunduğu yere gitti. Ölen kişiyi görünce yıkıldı kaldı.

 

Kayseri'de, asansör boşluğunda ceset bulunduğu ihbarı üzerine bir inşaata giden olay yeri inceleme görevlisi, ölen kişinin kuzeni olduğunu anlayınca şok oldu.

Sabah saatlerinde asansör boşluğunu temizlemek için Kocasinan ilçesi Erciyesevler Mahallesi'nde bir inşaata giren işçi E.A. (28), yerde yatan cesedi görünce polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, çalışmalarının ardından cinayet şüphesi ile olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı.

Çevrede alınan güvenlik önlemlerinin ardından olay yerine gelen inceleme ekipleri, asansör boşluğunda yatan cesedin yanına gitti. Cesedi görüp dışarı çıkan görevli, şoka girmiş vaziyette telefonla yakınlarını aradı.

Olay yeri inceleme görevlisinin kuzeni olduğu öğrenilen H.B.'nin (32), bir hafta önce telefonla uzun süre konuştuktan sonra evden hızlı bir şekilde çıktığı öne sürüldü.

Bir haftadır kendisinden haber alınamadığını ileri süren yakınları, olay yeri inceleme görevlisinin verdiği haberle yıkıldı. Olay yerine gelen başka bir inceleme ekibi tarafından işlemler sürdürülürken, geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :