Polis Okulu Öğrencilerinden Darülaceze'ye ziyaret

Polis Okulu Öğrencilerinden Darülaceze'ye ziyaret

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Darülaceze'yeziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Misafir öğrenciler önce sakinlerin odasına giderek ellerini öpüp hayır dua istediler, çiçek sundular. İş terapi atölyelerinin bulunduğu Rehabilitasyon biriminde faaliyet yapan sakinlerle de yakından ilgilenen Polis Okulu öğrencileri onlarla fotoğraf çektirdiler.

Başkan Hamza Cebeci, Misafirleri, sakinleri ziyaretleri sonrasında makamında kabul ederek ikramda bulundu.
Başkan Cebeci, Darülaceze'ye gençlerin ilgisinin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek, buradaki gördükleri tecrübelerin kendilerine hayatları boyunca rehber olmasını istedi.
Başkan Hamza Cebeci'ye; Öğrenci danışmanı Başkomiser Erhan Topuz:  "Biz, Darülaceze sakinlerini ziyarete geldik, onların mutluluğuna şahit olduk. Bu ziyaretimiz küçük bir de anket niteliğindeydi. Ve burada yaşayanlar durumlarından, hayatlarından çok memnunlar. Başkanı olduğunuz bu ekibi vermiş olduğu bu güzel hizmetlerden dolayı tebrik ve ediyoruz."dedi.
Başkan da kendilerine çok teşekkür ederek, "Bu insanların birçoğu hayatlarının son demlerini yaşamaktalar. Onların bir nebze mutluğuna katkıda bulunmak bir yönetici için alabileceği en büyük ödüdür."dedi.


















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.