Polis ve vatandaş el ele yürüdü

Polis ve vatandaş el ele yürüdü

Emniyet Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıldönümünde polis, vatandaşla kucaklaştı. Binlerce vatandaş ile polis el ele 1 kilometrelik Türkiye bayrağı altında Taksim'de yürüdü.

Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları, polisle vatandaşı buluşturdu. Kutlamalar kapsamında Taksim'de yapılan polis yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı. Tünel'de buluşan polis ve vatandaş, Taksim Meydanı'na kadar el ele 1 kilometrelik Türkiye bayrağının altında yürüdü. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ'ın katıldığı renkli yürüyüş sonrası Taksim Cumhuriyet anıtına karanfil bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu. Törenin ardından polis için şiir, kompozisyon ve resim yapan öğrencilere hediyeleri verilirken, polis teşkilatının tanıtımı amacıyla düzenlenen serginin açılış töreni yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın" Biz İstanbullulara bir telefon kadar yakınız. Başları ağrısa bize arasınlar" dedi.

KİTAP HEDİYE ETTİLER

Törenden sonra polis teşkilatının tanıtımının yapıldığı sergi gezildi. Şube müdürlüklerinin tanıtımının yapıldığı sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ergenekon operasyonlarıyla anılan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri açtıkları stantta gençlere ve çocuklara kitap hediye etti.

 

24 saat halkın yanındayız

Polis Teşkilatının 166. Yılı etkinlikleri çerçevesinde konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu "İstanbul yüründükçe güzel. İstanbul güvenli şehirlerar asında en üst düzeyde ismi anılır bir şehir haline gelmiştir. İstanbul, polisin halkının yanında 24 saat olmak suretiyle güvenli bir şehir haline getirmiştir. Emniyet teşkilatımız İstanbul'un emrinde çalışmaya devam edecek"dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.