Polise atacağı bomba elinde patladı

Polise atacağı bomba elinde patladı

Mersin'de terör örgütü yandaşının polis merkezine atmak istediği parça tesirli bomba elinde patladı. Patlama sonucu bomba atmak isteyen gencin bileği koparken yanında bulunan bir başkası çeşitli yerlerinde yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yüksek Seçim Kurulu'nun BDP'nin desteklediği içinde Mersin bağımsız adayı Ertuğrul Kürkçü'nün de bulunduğu adayların başvurusunu reddetmesi üzerine terör örgütü yandaşları Mersin'de gece yarısı korsan gösteri düzenledi.

Örgüt yandaşları Akdeniz ilçesine Güneş Mahallesi'ndeki boş bir araziden saat 00.30 sıralarında Siteler Polis Merkezine bombalı saldırı düzenlemek istedi. Bu sırada Mehmet Ümit'in (22) polis merkezine doğru atmak istediği parça tesirli bomba elinde patladı. Patlama sonucu Ümit'in sağ eli bileğinden koparken yanında bulunan Süleyman Benzer de (20) çeşitli yerlerinden yaralandı. Mersin Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Süleyman Benzer aynı hastanede tedavi altına alınırken Mehmet Ümit Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yetkililer yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığını bildirdi.

Bu arada YSK'nın kararının ardından Şevket Sümer, Güneş, Çilek ve Demirtaş gibi bazı kenar mahallelerde kepenkler açılmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.