Posta yazarından CHP'ye 'kereste'

Posta yazarından CHP'ye 'kereste'

Başbakan Erdoğan'ın 'Candaş Medya' diye eleştirdiği Candaş Tolga Işık'tan CHP'ye sert eleştiriler geldi...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki olumlu yazılarıyla dikkatleri çeken Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, bu kez canlı yayında CHP'lileri eleştirdi. Referandumda alınan yüzde 42 'Hayır' oranının bir başarı olmadığını savunan Candaş Tolga Işık, Kılıçdaroğlu'nun bir ilke imza attığını söyleyerek CHP'li danışmanlara da 'Kereste' benzetmesi yaptı.

KILIÇDAROĞLU'NUN ETRAFINDAKİ KERESTELER

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamamasını değerlendiren Candaş Tolga, bu konuda Kılıçdaroğlu'nun bir suçunun olmadığını, tüm sorumluluğun CHP'li danışmanlarda olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarının da gereğini yapmadığını savunan Candaş Tolga, CHP'lilere 'Kereste' benzetmesi yaptı:

"Ortada Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamamasından kaynaklı bir kepazelik var. Kemal Bey'in etrafında dolaşan danışmanların ve bazı siyasetçilerin keresteden farkları yok. Böyle bir rezalet olur mu? Bir lider bunu kendi kontrol etmez. Bu ciddi anlamda bir ayıptır. Ne Tayyip Bey, ne Kemal Bey, ne Devlet Bey bunlarlar ilgilenmez. Ama etraflarındaki kadrolar bunları yapmakla yükümlüdür. Kemal Bey'in etrafında o kadar boş adam var ki oy kullanamadı. Bu durum siyaset literatüründe artık yerini almıştır"

İŞTE POSTA YAZARI'NIN CHP YÖNETİMİNE SERT SÖZLERİ

 

Etiketler :