Prof. Dr. Hacı Duran'a Esnaftan Destek

Prof. Dr. Hacı Duran'a Esnaftan Destek

AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Hacı Duran, esnafları ziyaret ederek, AK Parti‘ye destek çağrısında bulundu.

Oturakçılar pazarı ve çarşı esnafını ziyaret eden Prof. Dr. Hacı Duran, esnaflarla sohbet ederken, genel seçimlerde AK Parti‘ye destek istedi. Duran‘ı sıcak bir şekilde karşılayan esnaflar, uzun yıllardır kendilerine sıcak davranan vekil özlemi çektiklerini dile getirdi. Esnaflar, Prof. Dr. Hacı Duran‘ı samimi bulduklarını ve birçok esnaf çocuğunun hocası olduğunu dile getirdiler. 

Esnaf ziyaretlerinde kendisine gösterilen ilgiden ötürü mutlu olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hacı Duran,"Esnafların sorunlarını yerinde dinledim. Problemlerini içtenlikle anlattılar. Bu kadar içten ve samimi konuşmaları beni mutlu etti. Esnafların birçoğu, kendilerine sıcak davranan vekil özlemi çektiğini ifade etti. Birçoğu çocuklarının hocası olduğumu hatırlattı" dedi. 

AK Parti‘nin de halk tarafından teveccüh kazandığını hatırlatan Duran, esnaflarına kendisine iletilen taleplerini de vekil olduğunda karşılayacağının sözünü verdi. 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.