PROF. DR. ORHAN  ÇEKER'DEN İSLAMOGLU'NA UNUTULMAZ DERS

PROF. DR. ORHAN ÇEKER'DEN İSLAMOGLU'NA UNUTULMAZ DERS

'Hadis usulü, yalan söyleme usulüdür" diyerek iyice zıvanadan çıkan Mustafa Islamoglu'na Türkiye'nin sayılı Alimlerinden Prof. Dr. Orhan Çeker'den TOKAT gibi mesaj geldi.

Hz. Adem'in babası var, Kuran öyle diyor,/ Hadi bakalım öldür anneni, öldür babanı o da bir sünnet/ Fethullah Gülen'in ayakkabısı olun da göreyim/ Celle celaluhu ya da Allahumme Salli Ala Muhammed demiyorum, protokolü sevmiyorum be ve daha nice kabul edilemez sözler söyleyen ve merhum babası tarafından da ummete ikaz edilen Mustafa Islamoglu en son 'Hadis usulü, yalan söyleme usulüdür' deyince; Türkiye'nin son yıllarda yetiştirdiği ve Yüce Dinimizden asla zerre taviz vermeyen Necmeddin Erbakan Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Profesörlerinden Orhan Çeker daha fazla dayanamayarak aşağıdaki mesajla Mustafa Islamoglu'nu hem haşladı hem de insanlık ve kardeşlik vazifesini yaparak uyardı.

Hey 'Hadis usulü, yalan söyleme usulüdür' diyen kişi!
Bu söz oryantalist Ağabeylerinin sana üflediği bir söz. Bu söz Kazfu'l-Muhsanât'tan daha ağır bir iftiradır. ÇÜNKÜ:Hadis usulü kitapları 'yalan söyleyenin rivayeti red red edilir' der. Yani hadis usulü yalan sözü doğru sözden ayırma usulüdür. Yani hadis usulü tümden yalan ve şov olan seni red ettiği için sen bu sözü söylüyorsun. Sen tümden yalan ve iftirasın, iftiranın taa kendisisin. Cami duvarına pislemeyi marifet sayan birisin. Ağabeylerinden hayli aferin aldığın çok kesin! Ben asıl senin bu şovlarına sanki vahiy imiş gibi tabi olanlara acıyorum. Sen zaten mühürlüsün. Hakka dönmen imkansız ama herşeye rağmen sana tövbe tavsiye ediyorum. Malumdur ki çıkmadık canda yine de ümit olur. Mahşerde beni uyaran olmadı dememen için seni uyarıyorum. Yani sana da acıyorum.
Prof Dr Orhan ÇEKER

 

Video oynatıcı
 
 
00:00
 
00:50
 
 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum