Q7'den Beşiktaş'a büyük darbe!

Q7'den Beşiktaş'a büyük darbe!

Beşiktaş'ta yeni yönetim maddi krizi aşabilmek için yoğun mesai harcarken; Nihat Kahveci ve Ricardo Quaresma tarafından kulübe gönderilen ihtarnameler canları sıktı.

Siyah-beyazlıların Fikret Orman başkanlığındaki yeni yönetimi bu süre içerisinde maddi krizden çıkabilmek adına tüm planlarını uygulayacak. Maddi olarak sıkıntılarını aşmak isteyen Beşiktaş'ın yeni yönetimi, alacaklı olduğu isimlerle de uzlaşma noktası arayacak.

Vatan gazetesinin haberine göre; Maddi krizdeki Beşiktaş'a bir darbe de alacaklı yıldızlardan geldi. 23 Mart'ta kulübe avukatları aracılığıyla ihtarname gönderen Q7, 2 gün içinde parasını tahsil edemezse hakkını UEFA'da arayacak. Quaresma'nın yanı sıra Nihat da Futbol Federasyonu'na başvurmaya hazırlanıyor.

Maddi darboğaz yüzünden göreve geldiği günden beri rahat nefes alamayan Beşiktaş yönetimine bir darbe de Ricardo Quaresma ve eski futbolcuları Nihat Kahveci'den geldi. 23 Mart tarihinde siyah-beyazlı kulübe ihtarname çektiği ortaya çıkan ve 15 gün lük süre zarfında tüm alacaklarının ödenmesini isteyen Portekizli top cambazı, aksi halde hakkını UEFA'ya arayacak. Yani en geç 2 gün içerisinde Portekizli'nin parası eksiksiz şekilde hesabına yatmazsa, Quaresma UEFA'ya başvurup, serbest kalacak ve bonservisini eline alacak.

4 AYDIR ÖDEME YOK
Yönetimin dünyaca ünlü futbolcunun taksitlerini yatırmak için para bulmaya çalıştığı öğrenilirken, geçen aralık ayından bu yana hiçbir alacağı ödemeyen takımdaki diğer yabancıların da UEFA'ya başvurmaya hazırlandığı kulüpten sızan bilgiler arasında.

NİHAT KAHVECİ'DEN İHTARNAME
Öte yandan futbolu bırakan Nihat Kahveci de alacaklarının peşini bırakmadı. Siyah-beyazlıların hâlâ borçlu olduğu eski milli futbolcunun 2 gün önce avukatları aracılığıyla kulübe ihtarname yolladığı ve 15 günlük sürede parasını alamazsa Futbol Federasyonu'na başvuracağı öğrenildi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.