Quaresma hangi takıma transfer oluyor?

Quaresma hangi takıma transfer oluyor?

Beşiktaş'ın Portekizli çete ile başı dertte. Almeda idmanda topallıyor, gece kulüplerinde çoşuyor. Quaresma ise...?

Almeida'nın tesislerde ağrıları olduğu gerekçesiyle sendeleyerek yürürken, gece kulüplerinde ise coştuğu öğrenildi. Derbide oynamayacak olan Quaresma'nın da Galatasaray'la anlaştığı ileri sürüldü.

Beşiktaş dev derbiye hazınlanırken, Portekizli futbolcularının derdi kulübü germeye devam ediyor.

İşte Almeida, Quaresma ve Fernandes'teki son durum:

1- Sağlık ekibinin herhangi bir sakatlık göremediği Almeida, ağrıları olduğu gerekçesiyle Galatasaray'a karşı oynamak istemiyor. Tesislerde topallayarak yürüyor. İdmanlarda zorlanıyor. Ancak Almeida'yı gece kulüplerinde, restorantlarda görenler hayli şaşırıyor.

Kulüpten alınan bilgilere göre; Almeida bu mekanlarda merdivenleri koşarak çıkıyor!

2- Quaresma ezeli rakip Galatasaray ile anlaştı. Tarafların el sıkıştığı öğrenildi. Bu futbolcunun maliyetinden kurtulmak isteyen yönetimin bir kısmı transfere onay verdi. Fakat yönetimin bir bölümü ısrarla Portekizli yıldızın Galatasaray'a verilmesine karşı. Bu cephe, Manuel Fernandes'in de ezeli rakip Fenerbahçe'ye verilmesini istemiyordu. Taraftar tepkisi nedeniyle Q7 lakaplı yıldızın transferi henüz gerçekleşmese de, bu futbolcunun ücretinde indirime gitmeyerek takıma dönmeyi reddetmesi büyük problem.

3- Fernandes için Fenerbahçe'nin verdiği teklifi reddeden Beşiktaş çıkmazda. Oyuncu kesin olarak ayrılmak istiyor. Menajer Jorge Mendes'in İngiltere'nin Tottenham takımıyla anlaştığı ancak eski yönetimin onay verdiği transfere yeni yönetimin karşı çıktığı belirtiliyor. Çünkü Mendes bu transferden doğacak bonservis ücretini olduğu gibi alıp, alacaklarına saymak niyetinde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.