Rahibe afişi istifa getirmeye başladı

Rahibe afişi istifa getirmeye başladı

Avcılar Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Ömer Zengin, 'rahibe' benzetmeli afiş nedeniyle partisinden istifa etti.

Rahibeli afiş krizi bugün Avcılar Belediye Meclisi'ndeki görüşmelere de yansıdı AK Partililer, afiş konusunu meclis gündemine taşımak isteyince CHP'lilerin tepkisiyle karşılaştı. AK Partililer meclisi terkederken, CHP'li Ömer Zengin de onlara destek verdi

CHP Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar ise, Zengin'in AK Partililerle beraber meclisi terk etmesine ilişkin konunun henüz kendisine bildirilmediğini aktararak, Zengin'in alınan bir grup kararına uymadığının tespit edilmesi halinde disipli kuruluna sevk edileceğini kaydetti. Acar kameralara bu açıklamayı yaptığı sırada CHP'li Ömer Zengin partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifa ile ilgili olarak Doğan Haber Ajansı'na bilgi veren Zengin, "İstifa dilekçemi yazıp,CHPAvcılar İlçe Başkanlığı'na gönderdim. İstifa dilekçemin tarih ve sayı numarasını aldım, şimdi cevap bekliyorum. CHP'li arkadaşlarımın, Değirmenci'nin durumuna tepki göstermemeleri beni yaraladı. Grup Başkanvekili'nin mecliste söz alarak yapılanın bir hata olduğunu söylemesi gerekirdi" dedi.

Meclis üyeliğinden ise istifa etmediğini söyleyen Zengin, şimdilik başka bir parti ise düşünmediğini sözlerine ekledi
Yurtdışında olduğu öne sürülen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci telefonla da ulaşılamıyor.

Afişleri hazırlattığı açıklanan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ise ne meclis toplantısına katıldı, ne de belediyeye geldi.

Etiketler :