Rahmi Koç, Erdoğan'ı öve öve bitiremedi

Rahmi Koç, Erdoğan'ı öve öve bitiremedi

CNN İnternational'daki programa katılan Koç Holding şeref başkanı Rahmi Koç, 11 yıl önce katıldığı bir televizyon programında eleştirdiği Başbakan Erdoğan'ı öve öve bitiremedi.

11 yıl önce CNN Türk'te katıldığı bir televizyon programında henüz Başbakan olmayan Erdoğan'ı eleştiren Rahmi Koç, 11 yıl sonra CNN İnternational'da Erdoğan'ı övdü.

Rahmi Koç, 11 yıl önce yaptığı konuşmada Erdoğan'ın yeni bir misyona soyunduğunu belirterek, "Bu iş para meselesi.Tayyip Bey'de çok para olduğunu öğrendik, 1 milyar dolar biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse. Dolayısıyla onun mali derdi olacağını zannetmiyorum. Tayyip Bey, kendini yenilediğini söylüyor, ben kendisini çok yenilediğine inanmıyorum. Bunlar bir misyon yürütüyorlar.
Bugüne kadar kurulan partilere bakalım, Milli Nizam, Milli Selamet, Refah, Fazilet, şimdi de Saadet partisi. Saadet hariç bunların hepsi tökezledi, kapatıldı. Buradan bir mesaj alınması lazım. Türkiye'de bu yoldan gidilmiyor mesajını alamadılar şimdiye kadar." demişti.

Aynı Rahmi Koç, bu kez CNN International'da katıldığı programda bir Başbakan Erdoğan'ı överek, "Başbakan 3 dönemlik görev süresince oldukça başarılıydı. Çok karizmatik ve harika bir konuşmacı. Başkanlık sistemi Türkiye'ye yardımcı olacaktır." dedi.

ROTAHABER 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.