Rahşan da 'Kılıçdaroğlu' Dedi

Rahşan da 'Kılıçdaroğlu' Dedi

Kılıçdaroğlu’nun partiye hakim olamayacağını düşünen sol siyasetin kurtları şimdi de gözlerini Liderlik koltuğuna dikmiş durumda...

Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinde bir adım sonrası için Gürsel Tekin kılıcını bilerken, Rahşan Ecevit bile ikbal gördü.

CHP’de yarın Büyük Kurultay toplanıyor ve CHP süvarisini değiştirecek. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Lider koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılırken, gözler asıl Kurultay sonrasına çevrildi.

Kılıçdaroğlu’nun partiye hakim olamayacağını düşünen sol siyasetin kurtları şimdi de gözlerini Liderlik koltuğuna dikmiş durumda.

80’ine merdiven dayayan Rahşan Ecevit’in bile partisini kapatıp CHP’ye gelerek ikbal umudu peşinde koşması bunun en ironik göstergesi.

Rahşan Ecevit, Kılıçdaroğlu’na destek vermesinin hemen ardından ilk tavizi aldı ve CHP İl Başkanları yarın kurultaydan önce Bülent Ecevit’in mezarını ziyaret etme kararı aldılar.

Parti kazan gibi kaynarken, kurultay sonrasında Rahşan Ecevit’le başlayan solda birleşme rüzgarı ekseninde Mustafa Sarıgül dahil pekçok isim CHP çatısı altında toplanacak.

Sonrasında ise kolay lokma Kemal Kılıçdaroğlu yenecek ve en güçlüsü yeni süvari olarak kılçıksız ve “kasetten istifade edip genel başkan oldu yaftasını” yemeden lider olacak.

Etiketler :