Raid Salah, Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti

Raid Salah, Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti

Kudüs Muhafızı Raid Salah’ı Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u Has parti Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

‘Filistin’e sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur’

Kudüs Muhafızı Raid Salah’ı Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u Has parti Genel Merkezi’nde ziyaret etti.  Kudüs Muhafızı Rayid Salah’ın gelmesinden dolayı memnun olduğunu dile getiren Has Parti Lideri Kurtulmuş, “Filistin halkının bağımsızlık mücadelesini her daim destekleyeceğiz. Bu anlamda adalet, özgürlük ve hakça paylaşım ilkelerini savunan Halkın Sesi Partisi’nin gönlünde Filistin’in ayrı bir yeri vardır. Yıllardır toprakları işgal edilen ve büyük zulümlere maruz kalan Filistin halkının mücadelesine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.  İsrail’in en büyük gücünün silah gücü olmadığını diplomatik güç olduğunu belirten Kurtulmuş, bu anlamda İsrail’le diplomatik yollardan da mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Halkın Sesi, inşallah her daim gür çıkar’

Kudüs Muhafızı Raid Salah ise, İsrail’in Kudüs’teki Osmanlı eserlerini teker teker yok ettiğini ve yeni yerleşimler kurarak, İslam’ın izlerini silmeye çalıştığını belirterek, bu anlamda İsrail’e karşı mücadele edilmesi gerektiğini belirtti. Halkın Sesi Partisi’nin kurulmasından memnun olduklarını belirten Raid Salah, “İnşallah halkın sesi sadece Türkiye’de değil, Kudüs’te de, Mescid-i Aksa’yı temsil etme konusunda da gür çıkar” diyerek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette, Rayid Salah heyetine eşlik eden Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci, Yakup Işık, Senabil Vakfı yöneticileri de Kurtulmuş’a yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :