Rakip Ankaragücü, yer İnönü

Rakip Ankaragücü, yer İnönü

Turkcell Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya geliyor

BEŞİKTAŞ SERİ PEŞİNDE!

Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü'nü konuk edecek Beşiktaş, rakibini yenerek son haftalarda yakaladığı galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Sezona kötü başlayan, ancak son dönemde toparlanan siyah-beyazlı takım, Denizlispor maçında yakaladığı ivmeyi Ankaragücü'nü mağlup ederek sürdürmeye çalışacak.

Beşiktaş, Denizlispor mücadelesine kadar oynadığı 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilmiş ve 3 karşılaşmadan da 3 beraberlik sağlayarak 6 puan toplayabilmişti.

Bu kötü sürecin ardından toparlanan siyah-beyazlı ekip, yükselen grafiğinde, önce Denizlispor'u, ardından Kasımpaşa ve Eskişehirspor'u yenerek üst üste 3 maçtan 9 puan çıkardı. Ankaraspor maçından da hükmen galip çıkan Beşiktaş, 4 maçta topladığı 12 puan sonunda üst sıralara doğru tırmanmaya başladı.

Siyah-beyazlı ekip, Ankaragücü karşısında da yükselen grafiğini sürdürmeyi ve alacağı 3 puanla zirveye doğru tırmanışını sürdürmeyi amaçlıyor.

ERNST, FERRARI VE SIVOK HAZIR

Beşiktaş'ın Ankaragücü ile yapacağı karşılaşmada cezalarını tamamlayan Ernst, Ferrari ve Sivok da forma giyebilecek.

Kasımpaşa ile oynanan maçta kırmızı kart gören Ernst ve Ferrari'nin yanı sıra 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Sivok, Eskişehirspor karşısında forma giymeyerek cezalarını tamamladılar.

Sezon başından beri teknik direktör Mustafa Denizli'nin en çok şans verdiği 3 oyuncunun yerine Eskişehirspor karşısında savunmada İbrahim Kaş ile İbrahim Toraman ve orta sahada da Fink görev yapmıştı. Denizli'nin savunmanın göbeğini bu maçta Sivok ve Ferrari ikilisine emanet etmesi ve Fink'i yedeğe çekerek orta sahada çok güvendiği Ernst'i oynatması bekleniyor.

Siyah-beyazlı takımda, sakatlıkları süren Delgado, Holosko ve Rıdvan bu mücadelede forma giyemeyecek.

ANKARAGÜCÜ'NDE GÖZLER BEŞİKTAŞ MAÇINDA

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşıyaka'yı elemeyi başaran ve adını gruplara yazdıran Ankaragücü'nde gözler, Beşiktaş ile deplasmanda oynanacak maça çevrildi.

Sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle adından sıkça bahsettiren ve son olarak küme düşürülen Ankaraspor'dan da yeni oyuncuları bünyesine katan Ankaragücü'nde, teknik direktör Hikmet Karaman artık kupayı unuttuklarını ve ligde oynayacakları Beşiktaş maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi ve "Beşiktaş maçından alınacak bir galibiyet bizi zirve yarışına taşıyacaktır. Bu kadronun da amacı zaten budur" şeklinde ekledi.

Sarı lacivertli takımda İngiliz forvet Darius Vassell'in Beşiktaş'a karşı forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Kaş
Sivok
Ferrari
İsmail Köybaşı
İbrahim Toraman
Fabian Ernst
Tello
Tabata
Nihat
Bobo

ANKARAGÜCÜ
Senecky
El Yasa
Ediz
Koray
Broggi
Weeks
Hürriyet
Barbaros
Aydın
Ceyhun
Meye

Etiketler :