Ramiz İlker Ortalığı Yine Duman Etti

Ramiz İlker Ortalığı Yine Duman Etti

Beyaz Tv'de canlı yayına katılan Ramiz İlker, ortalığı birbirine kattı. Bağırış, çağırış, hakaretler havada uçuştu...

Beyaz TV'de yayınlanan Med-Cezir'e Akşam Gazetesi yazarı Nagehan Alçı ve "Jetçi Ramiz" lakabıyla tanınan Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker tartışmalar damgasını vurdu.

Programa telefonla bağlanan emekli paşa Ramiz İlker, canlı yayına bağlanır bağlanmaz her zaman olduğu gibi Nagehan Alçı'ya hakaretler yağdırmaya başladı. Program boyunca Ramiz Paşa ile Nagehan Alçı arasında çok sert tartışmalar yaşandı. Nagehan Alçı'dan "O kadın" diye bahseden Ramiz İlker'in bu tavrı moderatör Latif Şimşek'in tepkisini çekti.

O KADIN ÖNLÜKSÜZ PKK'LIDIR

Agresif tavırları ile tanınan emekli Paşa Ramiz İlker'e soru sormak isteyen Nagehan Alçı Ramiz Paşa'nın tepkisiyle karşılaştı. "Ben seninle konuşuyorum Latif o kadını muhatap almıyorum." diyen Ramiz Paşa "O kadın önlüklü PKK'lıdır. Önlüksüz BDP'lidir. O asker düşmanı, ordu düşmanı birisidir. " dedi.

Ramiz İlker konuşmasını sürekli bağırma ile devam ettirince Latif Şimşek Ramiz İlker'in sesini kıstırmak zorunda kaldı. Nagehan Alçı Ramiz Paşa'nın sözlerine tepki göstererek "Kendi programımda beni muhatap almayan ve sürekli bağıran bir ses var." dedi. 

Ramiz İlker'den Canlı Yayında Hakaretler 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum