Recep Demirkaynak'tan Komik Diyaloglar

Recep Demirkaynak'tan Komik Diyaloglar

CHP, MHP ve AK Parti santralleri eğlence konusu yapıldı. Recep Demirkaynak'ın santral kayıtları üzerinden partilerin tutumlarının ele alındığı programında gündemle örtüşen diyaloglar izleyenlere kahkaha üstüne kahkaha attırdı.

Hilal TV'de yayınlanan "Ne var ne yok?" isimli eğlence programının son bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti santralleri eğlence konusu yapıldı. Recep Demirkaynak'ın sunduğu programda santral kayıtları üzerinden partilerin tutumları ele alındı. Gündemle örtüşen diyaloglar izleyenlere kahkaha üstüne kahkaha attırdı.

'Ne var ne yok?' adlı programda verilen hayali bilgilere göre parti santrallerindeki kayıtlarda 'içi pijama dolu çanta'dan 'ülkücü müsveddeleri'ne kadar birçok konu yer alıyor. Programdaki diyaloglara göre partilerin telefon santrallerindeki komik kayıtlar şöyle:

CHP'nin telefon santrali (Santral sizi karşılıyor ve şöyle bir ses duyuyorsunuz):
Genel merkezimize hoş geldiniz. İktidar partisinin yeni bir kanun çıkardığını duyduysanız hemen dilekçe yazdırıp Anayasa Mahkemesi'ne koşmamız için 1'e, herhangi bir pastahane veya otelde içinde pijama olan bir çanta bulduysanız 2'ye, Meclis'te açılacak kadar saçma ve sinir bozucu bir pankart fikriniz varsa 4'e basınız. Rejimin tehlikede olduğunu gösterecek herhangi bir olay duyum ve kuruntunuz varsa 5'e, Anayasa oylamasında Canan Arıtman'ın çektiği resimleri izlemek için 6'ya, 'Menü'de götür' seçeneklerini onaylayıp isterseniz oy vermek için mührü bize basınız. (Santraldeki kayıtlar daha sonra 10'uncu Yıl Marşıyla devam ediyor.)

MHP santrali (Burada bir bayan yok, erkek sesi var):
Genel merkezimize hoş geldiniz. Sayın başkanımızın 40. yıl hesabını tekrar dinlemek için 1'e, iktidardan birinin size 1 metreden fazla yaklaştığını hissettiyseniz gerekli boğaz operasyonu yapmak için Osman Durmuş'a bağlanmak için 2'ye, henüz teşkilatımızca keşfedilmemiş eski ülkücü müsveddesi bulduysanız 3'e, açılım sözünü duyduğunuz halde tüyleriniz diken diken olmuyorsa gerekli gazı almak için Oktay Vural'a başvurmak için 4'e, vatanı bölüp parçalamak için çalışan iç ve dış mihrakları öğrenmek için 5'e, Türk olduğundan şüphelendiğiniz kişileri bildirmek için 6'ya, gerekirse dağa çıkarız sözüyle gaza gelip dağa çıktıysanız gelip sizi almamız için 7'ye, bir üyemiz olacak kadar sinirli, gergin ve bağırarak konuşamıyorsanız başkanımızın örnek konuşmalarını dinlemek için 8'e, yeteri kadar sinirli hale geldiyseniz bütün tuşlara basınız. Daha sonra telefonu duvara fırlatıp bağırarak bizi bölmek isteyen ve parçalamak isteyen Türk düşmanlarına gözdağı veriniz. Tamam telefonu kapatınız. Kapatsana kardeşim.

AK Parti santrali:
Genel merkezimize hoş geldiniz. Genel başkanımızın en son hangi ülkeye posta koyup en son kimi fırçaladığını öğrenmek için 1'e, en son hangi bakanımızın burnunun kırıldığını öğrenmek için 2'ye, güzel konuşma sanatını öğrenmek istiyorsanız Bülent Arınç'ı dinlemek için 3'e, Milli Savunma Bakanı'nın kim olduğunu ve ne iş yaptığını merak ediyorsanız 4'e, sigara içenleri tespit ettiyseniz direk genel başkanımıza haber vermek için 5'e, aklınıza açılım yapacak yeni bir proje geldiyse 6'ya, genel başkanımızın haberi olmadan sigara içebileceğimiz bir yer bulduysanız eğer 7'ye, Allah rızası için 8'e basınız. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :