Reha Muhtar ekranlara dönüyor

Reha Muhtar ekranlara dönüyor

Reha Muhtar ekranlara dönüyor. Muhtar'ın moderatörlüğündeki programa 4 ünlü kadın eşlik edecek.

Vatan Gazetesi yazarı ve ünlü anchorman Reha Muhtar ekranlara dönüyor. Muhtar'ın moderatörlüğündeki programa 4 ünlü kadın eşlik edecek.

Vatan Gazetesi yazarı ve ünlü anchorman Reha Muhtar ekranlara yeniden dönüyor. Muhtar Türk televizyonlarının en hararetli tartışma programlarından biri olan Ateş Hattı'nı yeniden yapmaya karar verdi.

MUHTAR'A DÖRT KADIN EŞLİK EDECEK
Ateş Hattı yeni formatıyla Kanaltürk ekranlarında olacak. Programda moderatör Reha Muhtar'ın yanısıra dört kadın tartışmacı olacak. Bu statik tartışmacılar geçtiğimiz günlerde çağrıldığı Okan Bayülgen'in programından son anda facebook'tan "red" mesajı verilerek geri çevrilen Kürt asıllı şarkıcı Rojin, CHP İstanbul milletvekili Nur Serter,  AK Parti Ankara milletvekili ve uluslararası ilişkiler uzmanı Zeynep Dağı ile ANAP döneminin Sağlık Bakanlarından olan Halil Şıvgın'ın kızı olan gazeteci-yazar Ayşe Lale Şıvgın. 4 ayrı görüşün 4 kadın tarafından ortaya konulacağı Ateş Hattı'nın temaları ağırlıklı olarak siyaset olacak ve her hafta bir konuk alınacak.

TARAF YAZARI PROGRAMIN KONSEPT DANIŞMANI OLDU
Programın konsept danışmanı ise Muhtar'ın eski çalışma arkadaşı Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı olacak. Kütahyalı, CİNE 5'deki 'Derin Mevzu' programından bu hafta ayrılmıştı. Kütahyalı'nın yanısıra yazar Ahmet Tulgar da programın danışmanı olarak görev yapacak.

Haftada bir yayınlanacak olan Ateş Hattı ilk kez 18 Ağustos'ta Kanaltürk ekranlarına gelecek.  (medyaradar)

Etiketler :