Reha Muhtar'dan Birand'a şok suçlama

Reha Muhtar'dan Birand'a şok suçlama

Vatan gazetesindeki köşesinde Reha Muhtar, Mehmet Ali Birand'a şoke eden bir suçlama yaptı. İşte o suçlama ve gerekçeleri...

"Hepimizin içinde etkin olduğumuz bir kulüp, tuttuğu bir takım var. Şükür Allah'a, ben kendi adıma, elimden gelen herşeyi bila bedel vermeye çalıştım..." diyen Vatan yazarı Reha Muhtar, köşesinde "Şu Galatasaray belgeseli için kimlere ne para aktarıldı acaba? Var mıdır bu paraları afiyetle hesabına aktaranların arasında bir Galatasaray'lı televizyoncu acaba?"  diyerek çok ciddi bir suçlamayı kaleme aldı.

Reha Muhtar, dün CNNTürk'te Haber Toplantısı programına katılan Mehmet Ali Birand'ın Hürriyet'in spor sayfasındaki "Fatma Nine" manşeti için söylediği "Fenerbahçe'nin yayın organı olan Hürrriyet gazetesini tebrik ediyorum." cümlesini köşesine taşıdı.

GAYET İNSANİ BİR SPOR HABERİ

Muhtar, "Bunun neresi Fenerbahçe yanlısı, Fenerbahçe amigosu haber?" başlıklı yazısında "Habere bakıyorum, altını üstüne getiriyorum, başlığını bir daha okuyorum, yok hiçbir şey yok... Gayet normal, gayet insani (human), gayet hoş içinde insan unsuru bulunduran bir spor haberi..." diyerek Hürriyet gazetesi spor servisini korudu ve ardından da Birand'ın Galatasaray için hazırladığı 100. yıl belgesel serisinden ne kadar para kazandığını sorguladı.

Bilindiği gibi Mehmet Ali Birand ve ekibi tarafından uzun bir çalışma sonucu hazırlanan 100. Yıl Galatasaray Belgeselleri ''Unutulmaz Maçlar'' ve "Yüzyıllık Sevda" piyasada DVD vd VCD olarak satılıyor.

BİRAND DÜN NE DEMİŞTİ?



Reha Muhtar'ın Mehmet Ali Birand hakkındaki şoke eden suçlamasının tamamını Vatan gazetesindeki köşesinden okuyabilirsiniz.

Etiketler :