"Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama"

"Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama"

Tarihi köprünün altına avize astıran Güneyce Belediye Başkanı Kemal Köse, fabrika kurduğunda bu kadar haber yapılmadığını söyledi!

İSMET KÖSOĞLU
Tarihi kemer köprüye avize taktığı için geçen hafta basında çok yer alan Güneyce Beldesi hakkında Belediye Başkanı Kemal Köse bir açıklama yaptı.

Güneyce Beldesi Belediye Başkanı Kemal Köse “Bu beldede 1987 yılında halkın ortaklığıyla özel çay fabrikası kurdum; bu avize kadar ilgi çekmedi” dedi.

Başkan Köse yaptığı açıklamada “Avizeyi yapımı 1901 yılında tamamlanan tarihi kemer köprüye astım. Köprü yıllar önce hasar görmüştü onarttık, gerekli tamiratlarını Karayolları’na yaptırdık. Bu köprünün yanında yeni köprümüz yapılmış. Bundan dolayı bu köprüden yaya geçişi olmuyor. Yani köprünün üstü kullanılmıyor. Taş köprümüzü tarihi eser olarak koruyoruz. Köprünün ortasından aşağıya doğru bir zincir asılıydı. Bu zincirin asılışını bilen yok. Ben de getirdiğim avizeyi bu zincire astım. Bu kadar ilgi çekeceğini bilsem daha büyük avize asardım. 1987 yılında halkı bir araya getirerek kurduğumuz şirketle bölgedeki ilk özel çay fabrikasını yaptım. Bugün bu fabrikada 100 kişi çalışarak ekmek kazanıyor ama bu fabrika bu avize kadar ilgi görmedi. Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama keşke istihdam eden fabrikamız bu kadar ilgi çekip basında bedava yer alsaydı.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.