Resmi Gazete'de yayınlanan atamalar

Resmi Gazete'de yayınlanan atamalar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Halil Etyemez, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Muhammet Balta getirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, İçişleri, Kalkınma ile Orman ve Su İşleri bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan

YardımcılığınaHalil Etyemez, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Muhammet Balta atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan Müsteşar yardımcılıklarına Bakanlık müşavirleri Mehmet İslamoğlu ve Mücahit Demirtaş ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşaviri Sedat Kadıoğlu ve İrfan Uzun'un atanması uygun görüldü. Bakanlık Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığına Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşaviri Dr. Cengiz Taylan Baykara, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğüne ise Mehmet Ali Kahraman getirildi.

İçişleri Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Muhammed Cevdet Orhan, Kalkınma Bakanlığı müşavirliklerine ise Abdullah Rıdvan Ağaoğlu ile Melik Adnan Çelik atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığında açık bulunan Personel Dairesi Başkanlığına da Bakanlık Müşaviri Halim Bediz'in atanması uygun görüldü. (AA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.