Ressam Umut Sungur'un "Eşsiz" adlı sergisi TAV Galeri'de açıldı

Ressam Umut Sungur'un "Eşsiz" adlı sergisi TAV Galeri'de açıldı

Ressam Umut Sungur'un "Eşsiz" adlı sergisi Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki kültür-sanat platformu TAV Galeri'de yolcuların beğenisine sunuldu.Serginin...

ANKARA (AA) - Ressam Umut Sungur'un "Eşsiz" adlı sergisi Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki kültür-sanat platformu TAV Galeri'de yolcuların beğenisine sunuldu.

Serginin açılış törenine ressam Sungur'un yanı sıra, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer ile Esenboğa Havalimanı görevlileri katıldı.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Demirer, burada yaptığı konuşmada, "Yurt içinde 29 ve yurt dışında 19 ülkede 40 destinasyona direkt uçuşlarla bağlanan Ankara Esenboğa Havalimanı olarak Umut Sungur'un eserlerini terminalimizde yer alan TAV Galeri'ye taşımaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz." dedi.

Sungur da eserlerinde insanı, kadını ve doğayı ele aldığını söyledi.

Sanatseverler ile eserlerinin buluşmasına vesile olan TAV Esenboğa'ya teşekkürlerini ileten Sungur, şöyle konuştu:

"Her şey aslında kendine özgüdür. Bu nedenle serginin ismini 'Eşsiz' koymak istedim. Kadın biricik, insan biricik, doğa biricik. Her biri bir özelliğiyle ortaya çıkıyor. Burada da aslında kadının birçok halini göstermeye çalıştım. Yaşadıkları duyguları aktarmaya çalıştım ve insanların o duygularla empati kurarak bu tablolara bakmasını istiyorum. Yalnız olmadığımızı, o duyguları tek başımıza yaşamadığımızı aktarmaya çalıştım."

Ressamın 22 eserinin yer aldığı sergi 5 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.