Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta!

Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta!

Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta!Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma ile anlaşmaya vardı.

Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma ile anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bir süredir transfer görüşmeleri yaptığımız Inter'in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma'yı siyah-beyazlı renklerimize bağladık. Quaresma artık Kartal'' denildi.

SİTE YOĞUNLUKTAN KİTLENDİ

Quaresma'nın transferinin ortaya çıkmasından sonra siyah-beyazlı kulübün internet sitesi kitlendi. Taraftarların yoğun bir şekilde Beşiktaş'ın internet sitesine girmek istemeleri nedeniyle bir süre siteye ulaşmak mümkün olmadı.

 

İŞTE RICARDO QUARESMA, İZLEYİN...

 


 

7.3 MİLYON AVRO...

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, 3 yıllık anlaşma sağladıkları Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma transferinin Siyah-beyazlı camiaya hayırlı olmasını diledi.

Serdal Adalı, transferle ilgili olarak şunları söyledi: "Uzun bir süreçten sonra bu transferi gerçekleştirdik. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'in, "Bu transfer mutlaka bitmeli" sözlerinden sonra hiçbir zaman umutsuzluğa düşmedik. Quaresma, Siyah-beyazlı camiamıza hayırlı olsun."

Adalı ayrıca, futbolcunun kulübü İnter'e 7.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini sözlerine ekledi.

ADALI SİNYALİ VERMİŞTİ...

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı 12 Haziran Cumartesi günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen barbekü partisinde Ricardo Quaresma'nın transfer edileceğine dair bazı sinyaller vermişti.
Adalı, Quaresma'nın başka bir kulüple anlaşmadığı sürece, ümitlerinin devam edeceğini anlatarak, ''Bu konuda sabır diyorum. Ancak astronomik rakamlar da vermem. Yabancı transferi olacaksa Quaresma olur. Olmayacaksa hiç olmasın'' ifadelerini kullanmıştı.

 

SPORX
 

Etiketler :