Rıdvan Dilmen fena patladı!

Rıdvan Dilmen fena patladı!

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, sonunda patladı!

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen sonunda suskunluğunu bozdu.

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programına katılan Dilmen, gündemdeki şike soruşturması süreci ve Fenerbahçe'nin küme düşme durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dilmen, şike konusuyla ilgili konuşmamasıyla ilgili getirilen eleştirilere "Hasta Fenerbahçeli olarak benim de içim yanıyor. Ben ne anlarım hukuktan, şundan, bundan...Bu işin okumuşlar, profesörleri anlaşamıyor." şeklinde yanıt verdi.

Dilmen, Aziz Yıldırım'ın yargı süreci tamamlanmadan medya tarafından infaz edilmesi hakkında ise "Aziz Yıldırım dışardayken 200 metre uzaktan görenler ceketini iliklerken, şimdi arkasından sallıyorlar. Fenerbahçe küme düşse ne olur, düşmese ne olur?Büyüklüğünden bir şey mi kaybeder, gider 2 forma 2 kombine fazladan alırım o kadar.' ifadelerini kullandı.

Dilmen, Başbakan Erdoğan ile görüşmesiyle ilgili olarak, "Sayın Başbakanımız ile Dolmabahçe'de oturdum. Yanımda da Fatih Terim vardı. 1,5 saat spor konuştuk. Başbakanımız futbolu seven bir insan. Neymiş ben Başbakan ile konuşmuşum, ortalıktan toz olmuşum. Ya ben neyin yorumunu yapacağım. Ne anlarım hukuktan, ne desem boş." dedi.

ROTAHABER

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum