Rıdvan Dilmen Kalp Krizi Geçirdi FLAŞ

Rıdvan Dilmen Kalp Krizi Geçirdi FLAŞ

Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi. Dilmen'in Maslak Acıbadem hastanesinde tedavi altına alındığı açıklandı.

nlü spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen (49), akşam saatlerinde rahatsızlanınca hastaneye gitti. Yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği anlaşılan Rıdvan Dilmen'in, tıkanıklık olduğu belirlenen damarına stent takıldı.

Akşam saatlerinde nefes alma güçlüğü çeken Rıdvan Dilmen, ciddi bir rahatsızlık olabileceği ihtimali üzerine Acıbadem Maslak Hastanesi'ne gitti. Burada hemen tedavi altına alınan Dilmen'in, yapılan tetkikler sonucunda kalp krizi geçirdiği ve damarında tıkanıklık olduğu anlaşıldı. Başarılı bir operasyonla tıkalı durumdaki damarına stent takıldıktan sonra yoğun bakıma alınan ünlü yorumcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Haberi alan Dilmen'in yakınları ve bazı arkadaşları hastaneye akın etti.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle akşam saatlerinde NTV'de yayınlanan Yüzde 100 Futbol programına da katılamayan Dilmen'in, hastanede 2 gün daha müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :