Rıdvan Dilmen'den bomba iddia!

Rıdvan Dilmen'den bomba iddia!

Beşiktaş, Rıdvan Dilmen’in, “İsmail ve Fernandes için 20 milyon Euro verdirtirim” sözünü tartıştı. İstenilen rakamın ödenmesi halinde “Neden olmasın” görüşü çıktı.

Sarı-Lacivertli yönetim, Portekizli yıldız ile ilgilenmediklerini söylese de F.Bahçe'de bu sezon çok etkili olan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'a mesajı gönderdi: Fernandes ve İsmail için 20 milyon Euro verdirtirim.

EZELİ RAKİPLER DEVREDE

Habertürk'in haberine göre; sporun yoğun gündeminin maddelerinden biri de Fernandes. Beşiktaş'ta mı kalacak, yurt dışında bir takıma mı transfer olacak? Siyah-Beyazlı kulüpten yıllık 2.1 milyon Euro alıyor ve iki yıllık daha sözleşmesi var. Son bir haftadır ise Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Fernandes'i istediği haberleri gazete manşetlerini süslüyor.

Fenerbahçe'nin Emre'nin yerine, Galatasaray'ın ise Melo'nun yerine Fernandes'i kadrolarına katmanın planlarını yaptığı iddia ediliyor. F.Bahçe cephesinde ise ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yönetim kanadı "Fernandes ile ilgilenmiyoruz" diyor ama ilgilenen ve aracı olan birisi var. O da Rıdvan Dilmen...

'MÜTHİŞ BİR RAKAM'

F.Bahçe'de bu sezon farklı bir misyon yüklenen yorumcu Rıdvan Dilmen'in nabız yoklayarak dost ortamında "Beşiktaş yeter ki satsın. Fernandes ve İsmail için 20 milyon Euro verdirtirim" dediği biliniyor. Ve bunun da altı boş değil. Şu anda sunulmuş bir teklif yok ama belli ki ışığı görürlerse teklifi de yapacaklar. Siyah-Beyazlılar ise konuyu yönetim toplantısında görüştü. Genel kanı "20 milyon Euro'dan bahsediyoruz. Ekonomik açıdan darboğazda olduğumuz bir gerçek. Ancak maddi açıdan sıkıntıda olmasak bile 20 milyon Euro müthiş rakam. Böyle bir teklife hayır denmez. F.Bahçe böyle teklif getirirse Fernandes'i satarız" şeklinde. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.