Rıza Çalımbay Bir Sahtekar

Rıza Çalımbay Bir Sahtekar

Eskişehirspor'da şehri izinsiz terkettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Youla, öyle sözler söyledi ki...

Eskişehirspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra apar topar Fransa'ya giden Souleymane Youla, teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

Konuyla ilgili olarak Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Youla, "Bir daha Rıza Çalımbay ile asla çalışmam. Kendisi tam bir sahtekâr. Bana başka konuşuyor, yönetime başka konuşuyor. Beşiktaş ile oynadığımız maçtan önce bana 'Defol git' diyor, daha sonra Antalyaspor maçında bana ihtiyacı olduğunu söylüyor. Hiçbir şey anlamadım" ifadelerini kullandı.

Çalımbay'ın, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın da arkasından konuştuğu dile getiren Youla, "Bana 'Onlar yönetici falan değil, hepsi yalancı. Sen onlara değil, sadece bana inan' diye konuşuyor. Ama sıkıştığı zaman beni yolda bırakmasını biliyor" diyerek iddialarını sürdürdü.

Türkiye'den teklif aldığını sözlerine ekleyen Gineli oyuncu, "Rıza Çalımbay o kulüpte olduğu sürece, Eskişehirspor'a dönmem mümkün değil. Türkiye'den büyük bir takımdan teklif aldım, onu değerlendireceğim. Şu an için bu takımı açıklayamam. Önümüzdeki günlerde zaten her şey netleşecektir" şeklinde konuştu.

Etiketler :