Rize'de PKK teyakkuzu

Rize'de PKK teyakkuzu

Rize Valiliği, Çayeli ilçesine bağlı Haremtepe köyünde terörist görüldüğü yönündeki ihbar üzerine Jandarma ve özel harekat polisleri tarafından başlatılan operasyonla ilgili açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada, operasyonun sürdüğü belirtilerek,“Ülkemizde son dönemde hassaslaşan terör olayları nedeniyle duyarlı vatandaşlarımız, çevrelerindeki olumsuz bir durum olduğundan şüphelendikleri konuları, ilgili birimlere ihbar ederek ülkemizde, yaşadıkları bölgelerde huzur ve güven içinde olmalarını arzulamaktadırlar.

Bu hassasiyetle 27 Ağustos 2012 Pazartesi günü İlimiz Çayeli ilçesi Haremtepe köyünden bir vatandaşımızın ormanlık alanda tanımadığı şüpheli kişilerin dolaştığı şeklinde ihbarı üzerine; güvenlik birimlerimiz alınan en ufak bilgi ve ihbarda olduğu gibi Çayeli ilçesi Haremtepe köyündeki bu ihbarı araştırmak amacıyla bölgeye intikal etmiş olup, her konuda olduğu gibi titizlikle çalışmalarına devam etmektedirler.

Konu hakkında bilgi kirliliğini önlemek ve oluşabilecek yanlış algılara meydan vermemek için kamuoyunca yetkili birimlerimizin yapacakları açıklamalara itibar edilmesi önem arz etmektedir”
 denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.