Rizespor, Gaziantepspor'a patladı. 5-1

Rizespor, Gaziantepspor'a patladı. 5-1

Tam 15 haftadır galibiyete hasret kalan Rizespor, Gaziantepspor'a patladı.

Maça fırtına gibi giren Karadeniz ekibi henüz 6. dakikada Kweuke ile aradığı golü bulurken, 11. dakikada LuaLua farkı ikiye çıkardı. Dakikalar 20'yi gösterirken ise sezonun en güzel gollerinden biri geldi. Şık paslaşmaların ardından ceza sahası dışında topla buluşan Liban Abdi, müthiş bir şutla jeneriklik bir gole imza attı. 
 
20 dakikada gelen 3 golle neye uğradığını şaşıran Gaziantepspor, 37. dakikada Medunjanin'in golüyle soyunma odasına ümitli girdi. 
 
İkinci yarıda vites yükselten Güneydoğu ekibi, Cenk Tosun, Turgut ve Sapara üçlüsüyle farkı kapatacak golleri aradı. Ancak Antep'in umutlarını Deniz Kadah bitirdi. 71. dakikada oyuna giren Rizespor'un yeni transferi 83 ve 90. dakikalarda ağları sarstı ve Rizepsor'a 5-1'lik zaferi getirdi.
 
Bu sonuçla 21 puana yükselen Rizespor, 15 hafta sonra derin bir nefes aldı. Gaziantepspor ise 25 puanda kaldı.
 
ÇAYKUR RİZESPOR 5-1 GAZİANTEPSPOR
 
STAT: Rize Yeni Şehir
SAAT: 20.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
 
ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Koray, Viera, Görkem, Eren, Cernat (Dk. 60 Kağan Söylemezgiller), Kıvanç, Lualua, Sylvestre, Liban Abdi, Kweuke (Dk. 71 Deniz)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Ali Karaca
 
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Kemal, Stankevicius, Binya, Şenol, Serdar Özbayraktar (Dk. 33 Birol Hikmet), Traore, Medunjanin, Sapara, Turgut, Cenk Tosun
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın
 
GOLLER: Dk. 6 Kweuke, Dk. 11 LuaLua, Dk. 20 Liban Abdi, Dk. 83 ve Dk. 90 Deniz (Ç.Rizespor), Dk. 37 Medunjanin (Gaziantepspor)
 
SARI KARTLAR: Dk. 41 Koray, Dk. 45 Viera, Dk. 55 Eren Albayrak, Dk. 78 Ahmet Görkem (Ç.Rizespor), Dk. 75 Traore, Dk 76 Birol, Dk. 76 Stankevicius, Dk. 77 Cenk Tosun, Dk. 90 Medunjanin (Gaziantepspor) 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.