Rizespor kupada KAYIP 1-0

Rizespor kupada KAYIP 1-0

Rizespor'u 1-0 yenen Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, tur sevinci yaşanıyor..

Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'u 1-0 yenen Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, tur sevinci yaşanıyor.. 
 
Kulüp Basın Sözcüsü Şeyda Arslantaş yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 1. kademe maçında Elazığ Belediyespor'u elediklerini hatırlatarak, dün kendi sahalarında PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile oynadıkları 2. tur maçında iyi oyun ortaya koyup, bir üst tura çıkma başarısı gösterdiklerini söyledi. Sezon öncesi aldıkları 10'u aşkın yeni oyuncuyla güçlü bir ekip oluşturduklarını ifade eden Arslantaş, bu başarıda Teknik Direktör Turhan Özyazanlar başta olmak üzere teknik heyetin büyük payı olduğunu kaydetti. 

Arslantaş, bugüne kadar ligde oynadıkları 4 maçı da kazandıklarını ve ligde lider olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: 
''Kupada da oynadığımız 2 maçı kazandık. Böylece şimdiye kadar oynadığımız resmi 6 maçın tamamını da kazanma başarısını göstermiş olduk. Bu başarı başta yönetim olmak üzere tüm camiayı mutlu etti. Başarılı sonuçlar, aynı zamanda motivasyonumuzun da yüksek olmasını sağlıyor. Oyuncularımız fizik ve teknik olarak çok iyi durumda bulunuyor. PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'u dün kendi sahamızda iyi oyun sergileyerek elediğimiz için daha da mutlu olduk. Birkaç oyuncumuzun eksik olmasına rağmen onların yerine forma giyen futbolcularımız çok iyi performansgösterdi. Rakibimize oranla daha üstün bir oyun sergiledik. Maçın 75. dakikasında bulduğumuz golle maçı kazandık.'' 

Hedeflerinin daha üst tura yükselmek olduğunu ifade eden Arslantaş, ''3. tura yükseldik ama bununla yetinmiyoruz. Bunun için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Diyarbakırspor'un çeşitli nedenlerle yaşadığı başarısızlık, kentin futbol açısından temsiliyetinde gerilemeye neden olmuştu. Aldığımız başarılı sonuçlarla Diyarbakır'ı temsil edebileceğimizi ispatladık. Artık böyle bir misyonumuz da var'' diye konuştu. 

Arslantaş, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Tekirova Belediyespor maçına bugün yapacakları çalışmayla başlayacaklarını sözlerine ekledi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.