Robert De Niro, açtı ağzını yumdu gözünü

Robert De Niro, açtı ağzını yumdu gözünü

Hollywood’un yıldızlarından olan ünlü aktör Robert De Niro, kumarhaneler ve emlak milyarderi Donald Trump’a açtı ağzını yumdu gözünü.

Hollywood’un yıldızlarından olan ünlü aktör Robert De Niro, kumarhaneler ve emlak milyarderi Donald Trump’a açtı ağzını yumdu gözünü. De Niro, hakaret ettiği Trump’u, televizyon ekranında aşağılamakla kalmayıp tartışma programını da terk etti.
   
Başkan Barack Obama doğum yerinin Amerika sınırları içinde olup olmadığı yönündeki tartışmayı yeniden gündeme taşıyan Cumhuriyetçi Parti’den 2012 başkanlık seçimlerinde muhtemel aday adayı olacak olan milyarder işadamı Donald Trump, bu kez Hollywood’un ünlü simalarından Robert De Niro ile kapıştı. Obama’nın doğum yerinin siyasi malzeme yapan Trump’a sert yüklenen De Niro, ünlü işadamını ‘fahişelik’ ile itham etti. De Niro’nun sert tepkisine ancak bir gün sonra yanıt verebilen Trump ise, ünlü aktörü zeka kıtlığı ile suçladı.
   
2008 başkanlık seçimleri kampanyasında Cumhuriyetçiler tarafından sıklıkla gündeme getirilen Obama’nın doğum sertifikası ile ilgili speklülasyonu bu defa Trump gündeme taşıdı. Trump ile NBC televizyonunda tartışan De Niro, ‘‘Başkan Obama, çok iyi bir insan ve iyi niyetli birisi. Bazı şeyleri benim istediğim kadar iyi yapmasa da iyi yapabilme gayretinde. Bazıları gibi insanların hayatlarıyla oynayan biri değil.’’ dedi.
   
Emlak ve kumarhaneler kralı olarak tanınan Trump’un Başkan Obama’nın doğum sertifikası ile ilgili iddialarını sürdürmesi üzerine De Niro, bu işin borazanlığını yapmasının ünlü işadamına kredi kaybettirdiği yönünde uyardı. Trump’un Obama’nın doğum sertifikasının ortaya çıkarılması gerektiği yönünde sözlerini sürdürmesi üzerine De Niro yumdu gözünü açtı ağzını. Ünlü aktör canlı programda şöyle konuştu: ‘‘Bu yaptığın fahişelik! Araba satıcıları gibisin! Şimdi oraya çıkıyor (stüdyoyu kast ediyor) ispat edemeyeceğin laflar ediyorsun. Buna nasıl cüret edebilirsin? Bu çok saçma! Git ve bunun ne kadar saçma olduğunu söyle! Sırf işin için böyle iddialarda bulunman yalnızca deli saçmalığı!’’
   
Robert De Niro’dan fırça yiyen Trump, soluğu Cumhuriyetçilerin sesi olarak bilinen Fox TV de aldı. Fox’a açıklamalarda bulunan Trump, De Niro’yu zeka seviyesinin düşük olmasıyla itham etti. Trump, ‘‘Dünyayı aydınlatacak ampul değil o (De Niro için söylüyor). Aktörlüğünü seviyorum ancak onunla yaptığımız tartışma programında ve başka zamanlarda gördüğüm karşımdakinin Albert Einstein olmadığıdır.’’ dedi.
   
Trump şöyle konuştu: ‘‘Ne isterse söyleme hakkı var (De Niro için) ancak bu kişi (Obama için) hala doğum sertifikasını afişe etmiş değil. Benim gibi düşünen birçok insan var.’’

   
BLOOMBERG: BU İDDİANDAN VAZGEÇ

   
Tartışmaya New York şehrinin milyarder Belediye Başkanı Michael Bloomberg de katıldı. Trump’a seslenen Bloomberg, Başkan Obama’nın doğum sertifikası ile ilgili iddialarını sürdürmemesi çağrısında bulundu. Bloomberg, Trump’a ‘‘Bu gereksiz tartışmayı sürdürmenin kimseye faydası olmaz. O nedenle bu iddiadan vazgeç.’’ diye seslendi.
   
Cumhuriyetçilerin Başkan’ın doğum sertifikası ile ilgili tartışmaları bu kadar büyütmesinin doğru bulmadığını aktaran Bloomberg, ‘‘Bu şekilde bir yöntem izlemek büyük hata’’ diye konuştu. Bloomberg ayrıca Cumhuriyetçilerin ülke sorunlarına el atmak yerine gereksiz tartışmalarla seçime gidecek olurlarsa kaybedecekleri uyarısında da bulundu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.