Roj TV, Şamil Tayyar'ı tehdit etti

Roj TV, Şamil Tayyar'ı tehdit etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Roj TV'nin kendisini terör örgütü PKK üzerinden tehdit etiğini açıkladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamaya ilk tepkinin bölücü terör örgütünün kanalı olan Roj Tv'den gösterildiğini ifade etti.
 
"ROJ TV TEHDİT ETTİ"
 
Söz konusu televizyonun konuyu dakikalarca haber yaptığını ve kendisini terör örgütü PKK üzerinden tehdit etiğini anlatan Tayyar, şöyle devam etti:
 
''Asıl öfkenin bu konuşmamdan değil, piyasaya yeni çıkan PKK ve Ergenekon'un kan kardeşliğini anlatan son kitabımdan kaynaklandığının farkındayım. Hiç önemli değil. Hayatım boyunca çetelere pabuç bırakmadım. Bunlara da bırakmam. Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır. Asıl üzüldüğüm nokta, bir milletvekilinin, PKK'nın bu tehdidini Meclis kürsüsünde dile getirmesidir. Bu zat, 'Haddini bilmeyen milletvekillerine haddini bildiririz' diyor. İşte buradayım, hadi gelin haddimi bildirin.''
 
"TEHDİT EDEN ALÇAKTIR!"
 
Tayyar'ın ekranlardan kendilerini tehdit ettiğini ileri süren Sakık, ''Dediniz ki 'Yaşlı babamı da tehdit ettiler.' Kim ki senin yaşlı babanı tehdit ediyorsa, alçaktır. Ama yalanla, dalaverelerle siyaset olmaz. Gelin hakikatleri araştırma komisyonu kuralım. Adres Kandil'e mi gider, size mi gelir, Ulucanlar'a mı gider, Silivri'ye mi gider? Nereye giderse gitsin, gelin bu komisyonu kuralım'' dedi.
 
BDP'NİN ÖNERGESİ REDDEDİLDİ
 
Konuşmalardan sonra yapılan oylamada, BDP'nin ''medyada ayırımcı yaklaşım ve dil'' konusundaki araştırma önergesinin bugün görüşülmesine ilişkin grup önerisi kabul edilmedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.