Romero, G.Saraylı mı oluyor?

Romero, G.Saraylı mı oluyor?

Devre arasında kaleci takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın, Sergio Romero transferinde önemli adımlar attığı iddia edildi.

Galatasaray devre arası transfer harekatında kaleyi sağlama alıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Hollanda'nın AZ Alkmaar Kulübü'nün Arjantinli file bekçisi Sergio Romero'nun transferinde önemli adımlar attı 

Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; geçtiğimiz yaz oynanan Dünya Kupası organizasyonunda Arjantin Milli Takımı'nın kalesini koruyan Romero'nun bonservisi için Sarı-Kırmızılı kulüp 4 Milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Transfer görüşmelerini yürüten ve iki gündür yurt dışında bulunan sportif direktör Adnan Sezgin'in Romero ile kesin anlaşma sağladığı ve kulübü AZ Alkmaar ile yürütülen bonservis bedelinde ise uzlaşma yolunda önemli mesafe aldığı öğrenildi.

Henüz 23 yaşında olan Romero 1.92 boyunda ve gelecek 10 yıl Arjantin Milli Takımı'nın kalesini koruyacak ilk isim olarak görülüyor. Sarı-Kırmızılı kulübün bu transferi her an noktalaması çok yüksek olasılık olarak görülüyor.  

Etiketler :