Ronaldinho Beşiktaş'la mı anlaştı

Ronaldinho Beşiktaş'la mı anlaştı

Milan'da aradığını bulamayan ve son günlerde adı Beşiktaş ile anılan Brezilyalı yıldız Ronaldinho hakkında Futbolcu menajeri olan Murat Topçu'dan önemli açıklamalar...

ATİLA ALTUNTAŞ/STOCKHOLM

İsveç’in başkenti Stockholm’de, Kurulan Türk-İsveç Spor Dostluk Derneğinin ilk yönetim kururlu toplantısında dernek başkanı Kla Sport Menajerlik Şirketi, İskandinavya temsilcisi ve Futbolcu menajeri olan Murat Topçu, dün Türk basınında çıkan Ronaldinho Beşiktaş’ta oynamak istiyor haberi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de çıkan habere göre, Ronaldinho'nun ağabeyi de olan menajeri Roberto, KLA Spor Menejerli şirketinin Amerika sorumlusu ve FİFA Lisanslı menajer Serdar Tuygun’la, Beşiktaş’a transfer olmak için anlaştığı belirtilmişti.

DERNEK BAŞKANI TOPÇU HABERİ DOĞRULADI

KLA Sport Menajerlik İskandinavya Temsilcisi ve Türk-İsveç Spor Dostluk Derneği başkanı menajer Murat Topçu basına yaptığı özel açıklamada, Türk basının da çıkan haberleri doğrulayarak Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelebileceğini söyledi. Ancak Topçu, Beşiktaş iddialarının ise doğrulamadı.

Topçu, Ronaldinho'nun kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Roberto de Assis ile Amerika'daki ortağı FIFA lisanlı menajer Serdar Tuygun'un görüştüğünü ve yıldız oyuncunun Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığını söyledi. Türkiye'deki 3 büyük takımdan teklif beklediklerini sözlerine ekleyen Türk menajer, geçen yıllarda da transferinin gerçekleşmediğini ancak şimdi Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktıklarını ifade etti.

Bilindiği gibi Ronaldinho kariyerinde yaşadığı düşüşten sonra zor günler geçirmiş ve Milan'da yedek kulübesine mahkum olmuştu. Uzun zamandır da Türk takımları ile adı anılan yıldız oyuncunun transfer haberleri ise taraftarlar arasında büyük heyecana sebep oluyor.

DERNEK İLK TOPLANTISINI YAPTI

Diğer yandan Stockholm’de, Kurulan Türk-İsveç Spor Dostluk Derneğinin ilk yönetim kururlu toplantısında dernek başkanı Murat Topcu amaçlarının, İsveç’te yaşayan genç kuşağa sporu sevdirmek özendirmek ve teşvik etmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olarak belirtti.

Türk İsveç İşçi Dernekleri Federasyonunun çatısı altında kurulan Türk-İsveç Spor Dostluk Derneğinin başkanı Murat Topçu, 11- 12 Ocak 2011’de, ‘’Futbolun Dünü ve Bugünü’’ adlı bir panel düzenleyeceğiz. Bu önemli geceye, Trabzon ve Fenerbahçe’de yıllardır futbol oynamış Ogün Temizkanoğlu, Fotomaç gazetesi yazarı, Cevdet Ünüvar, ABD Dallas’ta yaşayan Fifa’nın lisanslı menajeri Serdar Tuygun, Star TV spor programı sunucusu ve futbol spikeri, Ertem Şener, Karabük Spor başkanı H. Ferudun Tankut katılacak.’’ Şeklinde konuştu.

Dernek toplantısında katılan diğer yönetim kurulu üyeleri, Ömer Ok, Erdinç Kırmızı, Nuri Köylüoğlu, Derneklerinin yeni olduğunu kısa süre içerisinde İsveç ve Türk toplumuna faydalı projeler sunacaklarının altını çizdiler.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :