Ronaldo Beşiktaş'a göz kırptı

Ronaldo Beşiktaş'a göz kırptı

Ronaldo, futbol hayatının ilerleyen döneminde Beşiktaş'tan cazip bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi.

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, futbol hayatının ilerleyen döneminde Beşiktaş'tan cazip bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi.

İspanya merkezli saat firması Time Force, 2011 yılı için sponsporluğunu üstlendiği ve reklam filmlerinde oynatacağı yıldız oyuncu ile bir basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Portekizli yıldız, sakatlığının tamamen geçtiğini ve takım ile çalışmalara devam edeceğini belirtti.

Ronaldo, bu yıl flaş transferler yapan Beşiktaş'ın kendisine bir gün transfer teklifi yapmasına olumsuz bakmayacağını kaydetti. Milli takımdan arkadaşı Ricardo Quaresma'nın, eski takım arkadaşı Guti'nin ve takımı Real Madrid'in eski çalıştırıcısı Bernd Schuster'in şu an bir arada olduklarını hatırlatan Cihan muhabirinin, kendisinin de bir gün bu kadroda yer almak isteyip istemeyeceğini sorması üzerine Ronaldo, "Şu an olmasa da, ileride neden olmasın. Zaten devam etmekte olan bir kontratım var, futbol hayatında her türlü teklifler değerlendirilebilir. Önemli olan mutlu olmak ve futbol hayatını mutlu sürdürebilmektir. Ayrıca başta Guti olmak üzere bu isimler şu an oynadıkları takımda çok başarılılar. Umarım bu başarıları artarak devam eder" cevabını verdi.

CİHAN

Etiketler :