Ronaldo taraftarları üzdü

Ronaldo taraftarları üzdü

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, İstiklal'de bulunan Demirören Alışveriş Merkezi'ndekendisini bekleyen taraftarları üzdü.

Saat 16.00'da taraftarlarla buluşacağı belirtilen yıldız, gecekmeli olarak saat 19.30 gibi alışveriş merkezine geldi. Ünlü yıldızdan imza almak için sabahtan beri alışveriş merkezinin en üst katında toplanan taraftarlar, Ronaldo gelmeyince camları yumruklamaya başladı. Zaman zaman taraftarlarla güvenlik güçleri arasında arbade yaşandı.

Ronaldo, alışveriş merkezinin ikinci katından taraftarları selamladıktan sonra güvenlik sorunu nedeniyle alışveriş merkezinden ayrıldı. Öte yandan, camlara "Ronalda güvenlik nedeniyle alışveriş merkezinden ayrılmıştır. Tekrar gün içinde giriş yapmayacaktır" yazıları asıldı. Bu yazıların ardından taraftarların protestosu giderek arttı. Ünlü yıldızın, tatilini yapmak için Bodrum'a geçtiği belirtildi.

İPTALE HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Ünlü oyuncu gelmeden alışveriş merkezini dolduran hayranları, saat 16.00'da alışveriş merkezinde olacağı açıklanan ünlü futbolcunun izdihamın ve güvenlik zafiyeti nedeniyle imza törenine katılmayacağının bildirilmesi üzerine hayal kırıklığı yaşandı.

Balkondan kendisini bekleyen futbolseverlere el sallayan Ronaldo, bir süre bekledikten sonra izdihamın devam etmesi nedeniyle alışveriş merkezinden ayrıldı.

Ronaldo'un ayrıldığının anons edilmesi üzerine, hem imza törenine katılacağı mekanın içinde hem de dışarda bekleyen hayranları, büyük tepki gösterdi. Saatler öncesinden güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu ortaya çıkarken, zaman zaman arbede yaşandı. Bazı sporseverlerin ezilme tehlikesi yaşadığı arbede sırasında, özel güvenlik elemanlarıyla vatandaşlar arasında kavgalar çıktığı görüldü.
250 lira ve üzerinde alışveriş yaparak Ronaldo forması alan futbolseverler ise ünlü futbolcuya formalarını imzalatamadı. Futbolseverler, haksızlığa uğradıklarını ileri sürerek, organizasyonu düzenleyen kişilere büyük tepki gösterdiler.

Saatler öncesinde organizasyonu izlemek için alışveriş merkezine gelen basın mensupları ile özel güvenlik elemanları arasında da tartışmalar yaşandı. Basın mensupları ve alışveriş merkezinde bekleyen binlerce kişi, daha sonra merkezi terk etti.

Bu arada, ünlü futbolcunun Bodrum'da tatil yapacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.