Ronaldo ve Real Madrid'den gol şov!

Ronaldo ve Real Madrid'den gol şov!

La Liga'da zirveyle bağını koparmak istemeyen Real Madrid, sahasında ağırladığı Espanyol'u farklı mağlup etti.

İspanya La Liga'nın 22. haftasında Real Madrid , sahasında Espanyol 'u ağırladı.

Santiago Bernabeu'daki maç adeta Real Madrid fırtınasıyla başladı. 
 
İlk dakikadan itibaren rakip kalede baskı kuran Los Galacticos, aradığı gole 7. dakikada ulaştı. James'in sağ kanattan yaptığı ortaya altı pas üzerinde iyi yükselen Benzema, Real Madrid'i öne geçirdi.
 
Bu golden 4 dakika sonra ceza sahası içinde Ronaldo, rakibinin müdahalesiyle yerde kalırken hakem penaltı noktasını gösterdi. Bu dakikada beyaz noktaya gelen Ronaldo, topu kalecinin sağından ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı.
 
16. dakikada ise bu kez sahneye James Rodriguez çıktı. Kolombiyalı futbolcunun ceza sahasının hemen dışından çektiği şutta savunmaya da çarpan top, kaleciyi yanıltıp filelerle buluştu: 3-0
 
İlk yarının bu skorla biteceği düşünülürken 45. dakikada Ronaldo, mükemmel bir gole imza attı. Ceza sahası içinde mükemmel harketlerle önünü boşaltan Portekizli yıldız, sol ayağıyla sert bir vuruş yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi: 4-0
 
Mücadelenin ikinci yarısı, ilk yarıya oranla daha düşük tempoda başlarken iki takım da son 10 dakikaya kadar gol pozisyonu kısırlık çekti.
 
82. dakikada sahnede yeniden Cristiano Ronaldo vardı. İkinci yarıda oyuna giren Jese'nin kaldırdığı topa arka direkte kafayı vuran Ronaldo, hat-trick yaparken farkı da beşe çıkardı.
 
Karşılaşmanın bitimine 4 dakika kala yine Jese'nin getirip içeri çevirdiği topa bu kez Espanyol savunmasından Oscar Duarte ters bir vuruş yaptı ve maçın skorunu belirleyen golü attı: 6-0
 
Bu sonuçla puanını 47'ye çıkaran Real Madrid, üçüncü sırada kalsa da zirveye bir adım daha yaklaştı. Espanyol ise 22 puanda kaldı.
 

 

Öte yandan Zinedine Zidane yönetiminde evindeki 3. maçı oynayan Real Madrid, bu karşılaşmalarda toplam 16 gol buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.