Rumlar F.Bahçe üzerinden Türkleri vurdu

Rumlar F.Bahçe üzerinden Türkleri vurdu

Spora siyaset karıştırmaktan hiçbir zaman çekinmeyen Rumlar yine boş durmuyor. Bunun son örneğini Fenerbahçe'nin UEFA'daki rakiplerinden AEL Limassol'dan geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşen AEL Limassol'un başkanı Andreas Sofocleous, Rum fanatiklerin geçmişte Güney Kıbrıs'a giden Türk takımlarına yaptığı saldırıları 'yok' sayarak, 'Türkler bu maçlara siyaset karıştıracak' dedi.

UEFA Avrupa Ligi kurasını Rum basınına değerlendiren Sofocleous, grubun kilit takımının F.Bahçe olduğunu belirterek şunları söyledi:

ZENGİNLERLE MÜCADELE ETMEK ZOR

'Bu grupta her şeyi belirleyecek olan takım F.Bahçe. Biz AEL olarak burada sadece futbol oynamayı düşünmeliyiz. Türkler'in bizi içine çekmeye çalışacağı politik oyunlara alet olmayacağız. Özellikle burada çok dikkatli davranmalıyız çünkü Türkler böyle durumlarda her zaman politik durumları ortaya sürerler' dedi.

Fenerbahçe, Marsilya ve Mönchengladbach'ın mali yönden kendilerinden çok güçlü olduğuna dikkat çeken AEL Başkanı, şöyle devam etti:

'Zengin takımlarla mücadele etmek zordur ama biz futboldan keyif alarak kazanmaya gayret edeceğiz. Kura için şanslı bir gülücük vermeyeceğim. Fakat Avrupa Ligi'nde olduğumuzu unutmayalım. Bu lig hiçbir zaman kolay olmadı, olmayacak da. AEL burada her yıl mücadele ederek deneyimini biraz daha artırıyor.'

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.