Ruşen Çakır'dan ŞOK açıklama-İZLE

Ruşen Çakır'dan ŞOK açıklama-İZLE

Ruşen Çakır, seçim yasakları sürerken, NTV'deki canlı yayında boykotçu olduğunu açıkladı...

RUŞEN ÇAKIR BDP VE PKK'YLA BİRLİKTE BOYKOTÇU OLDU

Ruşen Çakır, seçim yasakları sürerken, canlı yayında boykotçu olduğunu açıkladı, Oğuz Haksever toparlamaya çalıştı.

12 Eylül'de NTV akşam saatlerinde seçim özel yayınına geçti. Seçim yasaklarının sürdüğü saatte Oğuz Haksever'in konukları Ruşen Çakır ve Tarhan Erdem'di.

Tarhan Erdem ve Oğuz Haksever oylarını kullandıklarını anlatırken, sandık başında başlarından geçen ilginç olayları anlattılar. Bu sırada Haksever, Çakır'a oyunu nerede kullandığını sordu.

Ruşen Çakır, oy kullanmadığını sandığa gitmediğini söyledi.

Haksever, “bir anlamda boykot mu?” diye espri yaptı ancak Ruşen Çakır, kararlı biçimde “evet boykot” dedi ve bu referandumun kendisi için bir şey ifade etmediğini hele “yetmez ama evet” sloganından nefret ettiğini söyledi.

Haksever, Ruşen Çakır'ın BDP ve PKK ile birlikte boykotçu çizgiye düştüğünü fark etti ve NTV'nin de siyasi danışmanı olan Ruşen Çakır'ın sözlerini daha fazla sürdürmesini araya aniden girerek “içeriğe fazla girmeyelim” diyerek durdurdu.

Ruşen Çakır'ın boykotçuluğuna Tarhan Erdem'in de hayli şaşırdığı gözlendi. 

Seçim sonuçları açıklanmasıyla birlikte Ruşen Çakır'ın yaptığı yorumların tamamına Tarhan Erdem itiraz etti ve farklı yorumlar getirdi.

Erdem, seçim sonuçlarını Türkiye'de kestiren tek anket şirketi olmanın da güveniyle Ruşen Çakır'ın yorumlarına bir bir cevap verdi.

Ruşen Çakır'ın referandum sonucundan da Tarhan Erdem'in kendisine cevap vermesinden de hayli sinirlendiği gözlendi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :